Kokemuksia

Liikuntamaailma Nokia

Kokemuksia

Liikuntamaailma Nokia

Susanna
Nokia

Salilla on aina ihana käydä! Tunnelma on mukava sekä salin puolella että pukuhuoneissa / saunassa. Tilat ovat siistejä ja niistä tulee kodikas ja hyvä olo. Palvelu on aina ystävällistä.

Kirsi Kallio
Siuro

Olen ollut Liikuntamaailman jäsen Nokian toimipisteen perustamisesta alkaen. Vähitellen myös muut perheemme jäsenet ovat löytäneet Liikuntamaailman palveluiden pariin. Yksinyrittäjänä kaipaan päiviini rytmiä ja hengähdystaukoja ihmisten parissa. Ilman tätä henkireikää tuskin jaksaisin hektistä arkea. Lisäbonuksena pysyn kunnossa ja vältän yrittäjälle kalliit sairaspäivät.

Saara Timmotalo
Nokia

Liikuntamaailma on mainio sekoitus innostuneita liikkumisen alan ammattilaisia ohjaamassa, erinomaiset laitteet ja tunnet itsesi tervetulleeksi olitpa vasta-alkaja tai sitten pitkään harjoitellut. Ryhmäliikuntatunnit ovat todella laadukkaita ja omia lemppareita Lämpö Flow jooga ja Power Pilates. Tässä on paikka josta tykkään!

Mira
Nokia

Aina kun saapuu reenaamaan vastaaonotossa otetaan vastaan iloisesti ja hymyssäsuin. Henkilökunta aina tervehtii. Kuntosali sekä pukuhuoneet on todella siistejä. Tykkään todella paljon ❤️

Hanna Tiitola
Tampere

Kiitos teille, että yksityisinä yrittäjinä jaksatte puskea eteenpäin ❤️ Palvelu aina erinomaista, treenit tsemppaavia Ja asiakasta kuuntelevia. ja puitteetkin liikuntaan erinomaiset!

Annika Strand
Nokia

Liikuntamaailma keskittyy olennaiseen. Hyvä ja tilava kokonaisuus, riittävästi laitteita, perheelliset voivat jättää lapset hyvään hoitoon, löytyy hierontatuolit ja kaikki tarvittava. Kävijät peruspettereitä ja -pirkkoja, jokainen mahtuu hyvin mukaan. Siisteys tasoa priima. Suosittelen!

Venla Haavisto
Nokia

Mahtava meininki ja helposti lähestyttävä henkilökunta!

Heini
Nokia

Ihanat työntekijät, toimiva ja siisti sali! Voimala ja ryhmäliikunta aivan huippuja!

Hanna
Nokia

Voin lämmöllä suositella teidän palveluita. Ryhmäliikuntatunnit ovat ihanan vaihtelevia. Henkilökunta on on ihanan aurinkoisia ja aina valmiina tukemaan ja kannustamaan omissa tavoitteissa. Tuntien jälkeen lähtee kotiin aina hymy huulilla.

Petri Virkilä
Nokia

Helkkarin hyvä treenipaikka. Tää on ”salijonne” kaikki mahtuu, niin Pirkot kuin Maket. Peukutan lämpimästi kaikille;-)