Usein kysytyt kysymykset

Liikuntamaailma Nokia

Usein kysytyt kysymykset

Liikuntamaailma Nokia

Kysyttyä

Liikuntamaailma sijaitsee Nokian keskustassa osoitteessa Härkitie 2-4. Löydät meidät kauppakeskus Harju-Centerin toisesta kerroksesta.

Kyllä vain. Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy Harju-Centerin päädystä ylätasanteelta sekä Harju-Centerin takaa. Sieltä löydät myös meidän pääsisäänkäynnin.

Tottahan toki! Varaa ilmainen tutustumiskäynti tästä:

Meille pääsee treenaamaan myös 12 € kertamaksulla. Kertamaksu hyviteään kuittia vastaan, mikäli liityt jäseneksi viikon sisällä käynnistäsi.

Pääset! Jos tulet treenaamaan vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella, kulku on Harjukadun puoleisesta ovesta. Saat numerokoodin, joka syötetään oven kortinlukijaan.

Asiakkaidemme yleisin maksutapa on ympäristöystävällinen e-lasku. Treenimaksun voi halutessaan maksaa myös käteisellä, maksukorteilla tai liikuntaeduilla (Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak ja Tyky- sekä Virike-setelit).

Verkkokaupasta ostettaessa maksetaan ensimmäisen kuukauden maksu esim. verkkopankissa. Mahdolliset alennukset ja maksutapamuutokset tehdään asiakaspalvelussa kulkukorttia noudettaessa.

Verkkokaupan ennakkomaksulla tarkoitetaan sinulle sopimuksen oston yhteydessä maksettavaksi jäävää summaa. Jos ostat ennen kuun 15. päivää, maksat kuluvan kuukauden liikuntamaksut. Jos ostat kuun 15. päivän jälkeen, maksat kuluvan kuukauden sekä seuraavan kuukauden liikuntamaksut.

16 vuotta. Jäsensopimusta varten tarvitsemme alle 18-vuotiaalta huoltajan suostumuksen.

Meiltä löytyy myös Juniorjäsenyys, joka on suunnattu 13-15 vuotiaille nuorille. Juniorijäsenyydellä nuori pääsee treenaamaan yhdessä huoltajansa kanssa hintaan 35 €/kk. Juniorijäsenyys edellyttää Starttiohjausta (35 €) yhdessä personal trainerimme kanssa, jotta harjoittelu on mahdollisimman turvallista alusta alkaen.

Meillä on lastenhoito kaksi kertaa viikossa, torstaisin klo 16.15-19.45 ja lauantaisin klo 10-13.

Leikkinurkkaus on asiakkaidemme lasten käytössä muinakin aikoina.

Jos jäsenkorttisi hukkuu, ilmoitathan siitä meille samantien joko puhelimitse tai sähköpostilla: info@liikuntamaailma.fi. Näin saamme kulkutunnisteen kuoletettua ja saat uuden tunnisteen kadonneen tilalle. Uudesta jäsenkortista veloitamme 10 euroa.

Saat! Suosittelemme, että tulet ensimmäistä kertaa vastaanoton aukioloaikana, niin autamme sinut alkuun. Meiltä voit varata myös henkilökohtaisen kuntosaliohjauksen.

Irtisanoutuminen onnistuu sähköpostitse: jasenasiat@liikuntamaailma.fi

Muistathan että jäsenyys päättyy sopimusehtojemme mukaisesti seuraavan täyden laskutuskauden päättyessä.

Mikäli sinulle tulee mieleen mitä tahansa muuta kysyttävää, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään!

Kysy lisää!