Kuntosali

Nokialla Liikuntamaailmassa

Kuntosali

Nokialla Liikuntamaailmassa

Yhteissalin lisäksi myös oma kuntosali vain naisten käyttöön

Liikuntamaailmassa sinulla on mahdollisuus valita kahden erilaisen kuntosalin välillä. Yhteissalit tarjoavat nykyaikaiset ja monipuoliset kuntosalilaitteet kovaankin harjoitteluun, lisäksi Liikuntamaailmassa on oma kuntosali vain naisten käyttöön. Laadukkaiden ja helppokäyttöisten kuntosalilaitteiden lisäksi käytössäsi on vipuvarsilaitteet, runsas valikoima vapaita painoja sekä monia erilaisia aerobisia laitteita lämmittelyyn.

Laadukkaiden tilojen ja laitteiden lisäksi Liikuntamaailma tarjoaa sinulle ammattitaitoista opastusta kuntosalilla harjoitteluun.

Valitse tästä itsellesi sopivin tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu

Startti on henkilökohtainen kuntosaliohjaus, jonka avulla saat ensiavun kuntosaliharjoitteluun, jotta pääset turvallisesti liikkeelle harrastuksesi kanssa. Ensimmäinen starttiohjaus maksaa 35€

Personal Trainer on liikkujan henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa liikunnallisten tavoitteiden saavuttamisessa. Personal Trainerin käyttö on nykyään yhä suositumpaa, sillä hänen avullaan saadaan tehokkaasti tuloksia – iästä tai kuntotasosta riippumatta. Lue lisää erilaisista vaihtoehdoista täältä.
Aloita tästä