Ryhmäliikunta

Nokialla Liikuntamaailmassa

Ryhmäliikunta

Nokialla Liikuntamaailmassa

Valittavanasi on yli 50 ryhmäliikuntatuntia

Kolmesti vuodessa uusiutuva ryhmäliikunta-aikataulumme sisältää tällä hetkellä useampia Les Mills -lajeja sekä runsain mitoin omia tuntejamme, kuten spinning, kahvakuula, erilaiset jooga-tunnit ja pilates. Ryhmäliikuntatuntimme on jaettu elementteihin, jotta omanlaiset tunnit olisivat helpommin löydettävissä ja kynnys kokeilla uutta olisi mahdollisimman matala. Lue tuntikuvaukset sivun alaosasta.

Katso aikataulut tästä

Keho ja mieli

Venyttelyssä lisäät liikkuvuutta ja edistät kehon palautumista muusta harjoittelusta. Venyttelyn avulla voit paremmin ja saat enemmän irti liikuntaharrastuksistasi. Tunti pidetään lämpösalissamme.

Seniori-ikäisille suunnattu Pilates-tekniikkaan perustuva ryhmäliikuntamuoto. Oikean suoritus- ja hengitystekniikan avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia.

Dynaamisen lihastyön sijaan tunnilla tehdään kudoksia monipuolisesti huoltavia ja venyttäviä liikkeitä. Pitkäkestoisissa asennoissa viivytään useita minuutteja. Tunneilla antaudumme rauhalliseen, tasapainottavaan harjoitukseen. Yin Yoga sopii sekä aloittelijoille, että pidempään jooganneille.

Flow-jooga on dynaaminen tunti, jossa liikkeet sulautetaan yhteen hengitystekniikan avulla. Tunti huoltaa kehoa ja mieltä, voimistaa ja vahvistaa kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä. Tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta.

Kehonhuolto on kehon kireyksiä helpottava ja liikkuvuutta parantava tunti, joka tukee kehon palautumista.

Joogaan, Tai Chi’hin ja Pilatekseen perustuva rauhallinen ja nautinnollinen tunti. Voiman ja liikkuvuuden tehokas ja miellyttävä yhdistelmä. Ota hetki itsellesi ja nauti kehon ja mielen harmoniasta.

Fysiojumpassa liikutaan rauhallisesti ja turvallisesti fysioterapeutin opastuksella. Tunnilla keho saa liikkuvuutta ja voimaa monipuolisesti, syvältä pinnalle saakka. Liikkeet tehdään oman kehon painolla sekä pienvälineitä apuna käyttäen.

Lihaskunto